woensdag 23 september 2009

Familie Geluk in Namibie






Van 18 september tot 1 oktober zijn Ditteke's ouders op bezoek in Namibië. Ze zijn vergezeld door Ditteke's zus Christine met haar zoontjes Lucas en Jerre. Via Londen en Johannesburg kwamen ze vermoeid in Windhoek aan. Na wat bij geslapen te zijn op zaterdag zijn we op zondag naar de African Methodist Eposcipal Church in Khomasdal gegaan. Volgens pa Geluk preekt ds. Biwa bevindelijk. Jerre had meer belangstelling voor de inhoud van de tas van de dominee's vrouw. Tijdens het lezen van het achtste gebod van de tien geboden: "Gij zult niet stelen" ontvreemde neefje Jerre een pakje zakdoeken uit haar tas, later gevolgd door een doosje pepermunten. Verder verkennen ze Windhoek en omgeving. Zo gingen de Gelukjes in het voetspoor van de Russische president Medvedev op safari op het terrein van de Okapuka lodge, 35 km ten Noorden van Windhoek. Blijkbaar letten Medvedev en zij op de kleintjes. Het is veruit de goedkoopste safari in Namibië.

2 opmerkingen:

  1. Hoi allemaal,
    wat fijn dat jullie het goed hebben samen, leuk om even mee te genieten van de foto's en Jerres ondeugdende streken.. Nog een fijne week gewenst met elkaar!
    Hier alles goed, ben ik wel benieuwd naar de nieuwe Nieuwsbrief..
    groetjes, Nellie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goede avond allemaal met plezier de foto,s bekeken en nog naar we hopen een fijne week met de fam Geluk.groetjes Pa en Ma.
    p.s.gisteren hebben Louw en Marijke Rijneveld hun 10-jarig bestaan gevierd
    van natuurmusea de wielewaal.

    BeantwoordenVerwijderen