vrijdag 31 december 2010

Wie bakt ze bruin?

31 december, oudejaarsavond traditiegetrouw is dat voor Nederlanders oliebollen eten. Hoewel met een geblesseerd been verhinderde dit Ditteke niet om oliebollen te bakken. Hier wat foto's van het proces en het resultaat. 
 

 
Het resultaat:
Ditteke: Mmmm, in Nederland zien ze er een beetje anders uit...en ze smaken ook een beetje anders....Zou het liggen aan het zakje gist dat bedoeld was om maïsbier te brouwen? Of aan het recept van Blue Band? Of....?
Willem: Heerlijk. Beetje zwart van buiten. Maar van binnen lekkerder als in Nederland....

Vanuit een regenachtig Windhoek wensen we alle goeds en een zegenrijk 2011 toe.

2 opmerkingen:

  1. Hoi allebei,
    Thanks voor jullie wensen! Hier de sneeuw inmiddels nagenoeg weg, vannacht nogal mistig, dus het vuurwerk was een grote flop. Jammer van al die miljoenen, ik wilde er maar accijns op gaan heffen voor ontwikkelingswerk, zou ik kans maken denk je?
    En Diiteke, hoe gaat het met je voet en knie?
    Op de foto is je been gecamoufleerd...de oliebollen en flappen zien er heerlijk uit hoor, die van mij kreeg ik niet groter dan de helft van jou.
    doeg, Nellie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goede avond wij hebben vorige week woensdag/donderdag nacht ongeveer 14000 olie bollen gebakken het netto resultaat is 5661,00Euro voor de kerkelijke gebouwen en de aanschaf voor een AED apparaat. groetjes Pa en Ma.

    BeantwoordenVerwijderen