maandag 8 december 2008

Spar is Good For You


Onder deze titel was er onlangs een openlucht kerstconcert in Windhoek. Hier doet men niet aan Sinterklaas en zodoende is men al vanaf half november bezig met kerstconcerten. Inmiddels hebben we er al vier bezocht: kerkelijk (2X), klassiek en het Spar concert. Spar is een bekende supermarktketen waarvan het wereldwijde hoofdkantoor in Utrecht staat. In Nederland zijn ze vooral groot op het platteland. Willem-Henri's opa had ooit een Spar in Oud Alblas. In Namibie zijn ze vooral in de steden te vinden en hebben het formaat van een Makro.
Het Spar kerstconcert had een sterk christelijk karakter. Er was veel samenzang met liederen als 'Silent Night' and 'Hark the Herald Angels sing'. Tussendoor waren er optredens van Clive Willemse, de locale Ralph van Manen, Cols, Worship Destination and VM6. Tijdens het concert was er ook ruimte voor gebed om de Heere God te danken wat Hij in 2008 voor ons betekent heeft. Zie je al voor je dat Albert Heijn zoiets in Nederland sponsort?

1 opmerking:

  1. Hoi WH&D,
    Wat bijzonder zeg, ja, dat maken we hier niet mee. Sint is weer terug naar Spanje. Komende zaterdag is het hier kerstmarkt, ook de kerstconcerten komen er weer aan...
    groetjes, Nellie.

    BeantwoordenVerwijderen