zaterdag 22 mei 2010

Prijsvraag

Willem-Henri heeft onlangs deze foto gemaakt in Namibië. Wat zie je op deze foto en hoe verklaar je deze situatie? Onder de juiste inzenders woonachtig in Nederland verloten we een etentje in IJsselstein in het huis waar Ditteke en Willem-Henri verlof houden.

6 opmerkingen:

  1. phew, gezien jullie auto belevenissen kan het van alles zijn!

    In elk geval staat de vrachtwagen met zijn neus tegen het verkeer in (verkeerde weghelft). Het lijkt dat de chauffeur een dutje doet op de bijrijdersstoel...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. piet en pleuni24 mei 2010 om 11:37

    Goede morgen auto staat aan de verkeerde zijde van de weg,er van uit gaande dat hij stil stond anders was het een levens bedreigende situatie.We sluiten dus aan bij het antwoordt van Rembrand.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goede morgen vracht auto staat aan de verkeerde kant van de weg, in de hoop dat hij stil staat anders is het een levens bedreigende situatie.Groeten P&M.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zie een foto die door de voorruit van een auto is genomen die op de goede weghelft (links) rijdt of stilstaat. Vanuit de auto is een vrachtwagen te zien die (hopelijk) stilstaat op de rechterrijbaan. Ik vermoed dat dit de B1 in Namibie is. Zo te zien aan het hoge gras, heeft het niet lang geleden geregend.
    Edgar Peijnenborgh: Namibië-expert uit NL.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Is het misschien een buitenlander die gewend is rechts te rijden en door de stille weg even vergat links te rijden en daarna gestopt is om even te pauzeren?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik denk dat jullie auto door een sleepwagen op sleeptouw is genomen en dat jullie er nog in zitten en naar achteren kijken..... :-)

    BeantwoordenVerwijderen